Uit de kast komen
Door: Vera
Blijf op de hoogte en volg Vera
02 November 2019 | Japan, Nakatsugawa
02 November 2019 - 09:36
Anne Mie:
Ik blijf erbij. Ik vind dat Jan perfect past in het kader van een theeceremonie.
Groeten
Anne Mie -
02 November 2019 - 17:35
Paul Laforce:
JanSan past perfect in het plaatje - spreken ze hem soms aan in de taal :-)
leuke reis maai -
02 November 2019 - 18:58
Roos Vercauteren:
Hi Vera en Jan,
We volgen met veel interesse jullie reisverslagen.Een fietstochtje en een wandelingetje is altijd leuk. Je ziet zaken die je anders zou missen. Ja met een zonnig weekends gaan Japanners massaal op stap en dan kan het wel wat lastig zijn om een slaapplaats te vinden. Jullie hebben een beetje gelogeerd zoals in Peking Expres !Dat heeft ook zijn charmes toch? De tempels zijn mooi door hun eenvoud.
Hoeveel uur heeft Jan daar ocharme moeten zitten voor die theeceremonie, want dat kan lang, zeer lang duren! Hopelijk heeft de herfst zijn intrede al gedaan zodat jullie daar ook kunnen van genieten! We wensen jullie nog een aangename reis, vele groetjes!!!! -
02 November 2019 - 19:42
Ivo:
Valt best mee daar achter die gordijntjes, dacht dat het erger was....Heeft Jan nog geen zonderlingen gekruist, waar hij niet van weg geraakte? Benieuwd hoe de dorpshuisjes er daar uitzien...
Zaza is juist naar Zaventem vertrokken...An en Edouard hun laatste vlucht vanuit Lissabon is toegekomen.